Van uitstel komt duurkoop!

Door Reinman op woensdag 29 juli 2009 14:59
Categorie: -, Views: 2.397

Disclaimer:
Dit is een persoonlijk blog. Reinman, Reinman Rules! vertegenwoordigen geen opinie van tweakers.net, vnu of andere aangelegenheden.
(*)

Als student heb je het niet super breed. Vooral omdat er ook nog genoeg goud geel gerstenat gekocht moet worden ;). Het probleem word wanneer je in de markt bent voor een nieuwe luxer stuk elektronica. Heb ik daar wel geld voor? Als ik dit koop ben ik deze maand blut? Hoe lang moet ik sparen om het te kopen? Ziet er uit als bekende vragen voor velen :9 .

Zo ook het volgende. Ik was in de markt voor een KVM-switch met 2x USB en een hardware switch knop(voor me netbook aan me randapps te hangen). Ik rond kijken, ja hoor voor 18 euro had je er een met een mooie knop, mooi zwart, kon je ook mooi weg werken. Namelijk de Iogear 2-Port USB KVM Switch 2. Deze heeft de knop op een lange draad zitten.

Iogear

Maar ja twijfel twijfel twijfel. Prijs word in eens 32 bij die shop. Naam van de shop ben ik in dezen vergeten. Oke, dat is vervelend. Opzoek naar een shop die hem ook heeft voor een nette prijs: Salland.eu. Toch zeker niet de minste shop. Daar zelfde KVM-switch 19 euro, levertijd 1-5 werkdagen. Niet meer twijfelen bestellen!!!!!!


klok


Na een maand was ie er nog steeds niet :| . De helpdesk emailde dat ik maar moest emailen naar de technische dienst. Het spreekwoord, hoe sneller de helpdesk, hoe sneller ze je niet kunnen helpen ging door mij heen. Dat toch maar doen dan en dus ging Ik met mijn eisen(2x usb, hardware knop, max 25 euro) naar de technische dienst. Warempel, ze hadden een die aan mijn eisen voldeed voor 23 euro _/-\o_ . Ik ben nu dus een trotse eigenaar van een trendnet TK-207.

trendnet tk 207
Helaas is ie blauw wat nog al vloekt bij al mijn zwart/zilver en is ie niet zo makkelijk qua kabels als die andere. |:(

Omdat de bestelling toch zo lang duurde, kon er nog wat bij gedrukt worden. Een intel gbit nic. Dus 1-5 lever dagen lekker snel :D. Nee ik kreeg een paar dagen later een mailtje dat ik tot aan het eind van de maand zou moeten wachten voor ie er was :|. Dat was nog 3 week verder op :|. Fijn weer een niet leverbaar product?


klok


Maar had ik voor de verandering net mazzel blijkbaar en het hele pakket kwam hier afgelopen week aan yay. Hij was dus eerder dan aangegeven. 8-)

Daarnaast zat ik al een tijdje te kijken naar een nieuwe 20/22" monitor, met DVI. Ik had voor 108 euro een Acer gezien, sja ik weet dat je sowieso met TN geen super beeld gaat krijgen, maar dat maakt mij niet zo veel uit. Helaas te lang gewacht en is niet meer te krijgen. Daarnaast was ie ook nog zilver.
Toen zag ik bij 4launch een 22" philips. Met dvi en zwart. Voor 125 euro. Dat is niet duur, maar ja, dat zou ik deze maand blut zijn. Een week later, nu, kost hij dus 152 euro.

conclusie:
Wachten is duurder, dan snel kopen blijkt maar weer. Ik ga dus nog lekker wachten op de volgende aanbieding van een monitor en dan niet twijfelen. Of toch wel? Ik twijfel :Y) .


(*) WTF moet je met een disclaimer? Nou het verhaal gaat zo. Als tweakers.net crew moet ik op mijn mening passen als je praat over webshops. Voor je het weet klagen ze je aan. Univendi heeft hiermee al gedreigd richting mijn BBG maatje Ed_L.

Volgende: I want you!: To write a 5 star review. 07-'09 I want you!: To write a 5 star review.

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk